Over Timbelt

Lederen (riemen) groothandel Timbelt B.V. is opgericht in 1978 en is een groothandel dat al jarenlang hoogwaardige lederen producten maakt. Het gehele orderproces, van ontwikkeling tot uitlevering, gebeurt in eigen beheer in Dongen. Door de jarenlange ervaring in lederwaren en door het grote netwerk van klanten en leveranciers, weet Timbelt jaarlijks weer nieuwe leren artikelen zeer modieus en tegen aantrekkelijke prijzen te ontwikkelen.

Timbelt B.V. maakt als riemen groothandel trendy-, casual- en basic-riemen voor zowel dames, heren als kinderen. Wij verzorgen voor u een uitgebreide, kwalitatieve en zeer betaalbare, gevarieerde riemencollectie. Vrijwel alle producten die door ons worden aangeboden zijn handmade en worden gemaakt in onze eigen lederfabriek in Dongen.

Leren riemen van eigen merk

De collectie riemen van ons eigen merk Take-it, zijn stoer en trendy voor zowel dames als heren. Bij deze collectie staat kwaliteit, trendy en detail centraal. Ook is bij deze collectie een keuze te maken uit verschillende materialen en kleurschakeringen.

De collectie van riemen groothandel Timbelt uit Dongen bestaat uit een basic- en modieuze riemen voor zowel dames, heren en kinderen. Deze riemencollectie is opgebouwd met grondstoffen die op het moment zeer gewild zijn. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar de kleuropbouw, maar zeker ook naar het uiterlijk van het materiaal. Steeds meer kinderen willen graag een stoere, trendy riem. Wij spelen hier op in door deze aspecten terug te laten komen in onze kindercollectie riemen.

Door de jarenlange ervaring in de leersector, kunnen wij als riemen groothandel uw taken efficiënt, effectief, klant- en resultaatgericht ontzorgen. Wij hebben oog en oor voor uw wensen. Graag overleggen wij met u wat wij voor u als leder groothandel kunnen betekenen. Het unieke aan Timbelt B.V. is, dat u als retailer welkom bent in onze riemen showroom in Dongen en direct vanuit onze voorraad uw leder inkopen kunt doen. Hierdoor bent u niet gebonden aan een levertijd. Tot snel in Dongen, namens riemen groothandel Timbelt.

Contact

Reseller mogelijkheden &
Contact