Over het algemeen worden alle leveringen door PostNL verzorgd. Per email ontvangt u van ons een Track & Trace code om de zending te volgen. PostNL zal uw bestelling bezorgen op het door u opgegeven verzendadres. Indien het pakket niet in ontvangst kan worden genomen, nemen de bezorgers het pakket retour en bieden dit op een door hen aangegeven tijdstip opnieuw aan. Indien de tweede poging ook mislukt wordt de bestelling retour gestuurd naar Timbelt.

Naast PostNL zijn er andere vervoerders welke wij in kunnen schakelen om uw bestelling accuraat en naar tevredenheid bij u te kunnen krijgen. Timbelt behoudt zich alle rechten voor om te bepalen welke vervoerder ingeschakeld zal worden.

Naast de mogelijkheid om te laten bezorgen is er de optie om uw bestelling in de winkel af te komen halen. Als u voor deze optie kiest, dan zult u bericht krijgen zodra uw bestelling klaarstaat voor afhalen.

Wij hanteren €8,95 verzendkosten voor bestellingen met een lager subtotaal dan €300,- excl. btw. Boven dit bedrag zijn de verzendkosten gratis.